Contact/Programare

Opțiuni programare:

download (5)   0264 440 402 (L-V, 10:00-18:00)

images (4)  clinicadepsihologie@gmail.com

Vă puteţi programa direct la unul dintre specialiştii Clinicii (în măsura în care are locuri libere, informaţie pe care o veţi primi la telefon) sau, cel mai probabil, veţi fi distribuit în momentul solicitării, la unul dintre specialişti, în funcţie de locurile libere ale fiecăruia.

Informaţiile legate de taxe le veţi primi la data programării, ele variind de la un specialist la altul. Prima şedinţă este gratuită. Clinica are angajamentul de a oferi servicii inovative accesibile financiar comunităţii largi. Însă, anumite servicii foarte avansate, care necesită expertiză şi tehnologie de ultima oră, pot fi mai scumpe decât ceea ce există pe piaţa de specialitate din Cluj-Napoca.

Presiunea asupra Clinicii fiind foarte mare, este posibil ca atunci când nu există locuri libere să vă orientăm spre colaboratori agreaţi de noi. Prin „agreat de Clinică” înţelegem profesionişti şi/sau instituţii care oferă servicii de calitate ridicată, după o evaluare pe care le-am facut-o prin prisma standardelor noastre de calitate. Ca urmare a condiţiilor de practică profesională stabilite de Colegiul Psihologilor din România, pentru clienţii din afara UBB, serviciile sunt oferite prin cabinetele individuale ale profesioniştilor din cadrul Clinicii.

Locaţia Clinicii PsyTech:

download (6) Str. Republicii nr. 37, 400015, Cluj-Napoca, Romania

 

*Clinica PsyTech şi/sau specialiştii acesteia nu pot fi contactaţi decât după Programare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.